Orbico Hungary

Shell kenőanyagok Cimcool

Hírek | Promóciók

A Shell 13 egymást követő évben vezető kenőanyaggyártó világszinten

A Shell 13 egymást követő évben vezető kenőanyaggyártó világszinten!

A Kline & Company 2019-es olajipari beszámolója alapján, ami a kenőanyagok felhasználását vizsgálta az világ piacai, a piaci szegmensek, a terméktípusok és a kiszerelések tekintetében egyaránt.

„A Shell kenőanyag-növekedési stratégiája működik. A piacvezető termékeink kiegyensúlyozott portfóliója és a digitális szolgáltatások előtérbe kerülése biztosítja számunkra, hogy az összes piaci szegmensben üzletet építhessünk, és jelentős szerepet vállaljunk a kenőanyagok egyre dinamikusabban növekvő, globális piacán” – mondta Huibert Vigeveno, a Shell globális kereskedelmi ügyvezető alelnöke.

„A Kline riportja is mutatja, hogy egyre erősödik a vezető pozíciónk a fő versenytársainkkal szemben és a prémium kenőanyagaink iránt egyre növekvő igény miatt, illetve az iparági szegmensben történő növekedésünkre különösképp büszke vagyok".

A Shell 2018-ban az előző évhez viszonyítva növelte a globális piacon a részesedését, miközben a többi nemzetközi olajtársaság piacrésze csökkent.

A Shell teljes eladott mennyisége körülbelül 5 milliárd liter kész kenőanyag volt. Ezek az eladások közel arányosan oszlanak meg a három szegmens, a személygépjármű motorolajok (30 %), az ipari (36 %) és a szállítmányozás (34 %) kenőanyagok között.

#Shellkenoanyagok