Orbico Hungary

Shell kenőanyagok Cimcool

Hírek | Promóciók

Továbbra is a Shell marad a BMW motorolaj beszállítója

Továbbra is a Shell marad a BMW motorolaj beszállítója

A Shell által gyártott prémium minőségű motorolajokat fogják használni 2022-ig biztosan a BMW márkaszervizek.

A Shell további három évre hivatalosan is megújította a BMW AG-vel kötött megállapodását a kizárólagosan ajánlott motorolajok beszállítására. A szerződés a BMW Csoport összes márkájára, így BMW-re és a BMW i-re (BMW TwinPower Turbo motorolaj), a MINI-re (MINI Original Engine Oil motorolaj), a BMW motorkerékpárokra (BMW Motorrad Advantec motorolaj) és a Rolls Royce-ra is kiterjed.

A három éves szerződéshosszabbítás azt jelent, hogy a Shell által kifejezetten a BMW számára gyártott prémium motorolajok továbbra is elérhetőek lesznek a magyarországi BMW márkaszerviz hálózatban.

Az együttműködés révén a Shell folytatja a BMW márkájú motorolajok gyártását, melyek a legújabb BMW erőforrások specifikációinak is megfelelnek. Ezek az olajok a Shell egyedülálló PurePlus technológiájával készülnek. A szabadalmaztatott eljárás során földgázból állítják elő az alapolajat, ami a gázból folyadékot előállító (GTL) technológiaként is ismert.

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk a BMW-vel továbbra is és elláthatjuk prémium motorolajokkal, melyek a legmodernebb technológiával készülnek. Várakozással tekintünk az együttműködésünk további erősítésére, amivel előmozdíthatjuk a technológiai és kereskedelmi kapcsolatainkat.” – nyilatkozta Patrick Carré, a Shell Global Commercial alelnöke.