Orbico Hungary

Shell kenőanyagok Cimcool

Hírek | Promóciók

Best Cars 2020 - Szavazz az év autójára és tölts el egy napot Turán Fricivel!

Best Cars 2020 - Szavazz az év autójára és tölts el egy napot a Shell Helix Ultra raliversenyzőjével, Turán Fricivel!

A Vezess.hu és testvérlapja, az Autó Magazin idén is meghirdeti immár több mint két évtizedes múltra visszatekintő játékát, a Best Cars - Ön Autója szavazást, melyhez idén az Orbico Hungary Kft. - Shell kenőanyagok és a Turán Motorsport is csatlakozott.

Vegyél részt az alábbi oldalon a világ egyik legnagyobb autós kutatásában, szavazz kedvenc autótípusodra, majd válaszolj helyesen a rövid kvízkérdésekre:

https://www.vezess.hu/bestcars2020/

Mindenképp érdemes harcba szállnod az értékes nyereményekért, ugyanis különleges ajándékok üthetik a markod.

A legszerencsésebb nyertesünk eltölthet egy egész napot hazánk egyik legkiválóbb raliversenyzőjével, Turán Fricivel és csapatával a jövő évi Mecsek Rallye előtti teszten. Betekinthet a versenyautó-felkészítés kulisszái mögé, sőt Turán Frici oldalán egy élménykörön keresztül azt is megtapasztalhatja, hogy milyen érzés a pilóta navigátorának lenni. A fődíj nyertese a nap megkoronázásaként a Shell Helix Ultra vendégeként eltölthet két felejthetetlen éjszakát a harkányi négycsillagos Dráva Hotelben.

Természetesen a fődíj mellett a játék második és harmadik helyezettje is értékes nyereményekkel gazdagodik, ugyanis a Shell kenőanyagok felajánlásának köszönhetően 4-4 liternyi, - a nyertesek autóinak megfelelő - Shell Helix Ultra motorolajat is hazavihet. Sőt a második helyezett autójába a Shell saját költségén be is tölti az új motorolajat.

Emellett minden nyertes Autó Magazin előfizetést (az első és második helyezett 12, a harmadik 6 hónapra) és Shell Helix ajándékcsomagot is kap.

Érdemes tehát velünk tartani, szavazni és kitölteni a kvízt a nem mindennapi nyereményekért!

Jó játékot kívánunk!

Shell kenőanyagok csapata