Orbico Hungary

Shell kenőanyagok Cimcool

Hírek | Promóciók

A Shell Rimula is ott volt Közép-Európa legnagyobb busz-seregszemléjén

A BusExpo középpontjában az utasbiztonság, valamint a magyar buszgyártás jelene és jövője állt. Az egész napos konferencián a hazai közlekedés és a hazai buszgyártás perspektíváit járták körül a meghívott szakemberek. A rendezvényen a Drivingcamp Hungary kibővített területe lehetővé tette, hogy még több új járművel, alkatrész-beszállítóval és szolgáltatóval, veterán buszokkal ismerkedhessenek meg az érdeklődők.

A kiállítók között szerepelt egyebek mellett a Volvo, a MAN, a Scania, a Modulo, a Mercedes-Setra és a Credobus. Bemutatta termékeit az Alcoa, a Hankook, a Marso, az Asfinag, és a Continental is. A szakkiállításon a legkorszerűbb autóbuszokon túl nagy szerepet kaptak az innovatív technológiák, valamint az IT-eszközök és a kenőanyagok, a kiállítók között ott volt a Shell kenőanyagok kizárólagos hazai forgalmazója, az Orbico Hungary Kft. is a Shell Rimula kenőanyaggal.

A Shell Rimula motorolajok elsősorban a tehergépjárművek, a buszok, a mezőgazdasági gépjárművek és az építkezéseken használt nehézgépjárművek nagy terhelésű erőforrásainak tökéletes kenése jegyében születtek, és a motorok folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodó technológiára épülnek. A Shell Rimula motorolajok mindig kiváló védelmet biztosítanak a motornak: függetlenül attól, hogy melegben, hidegben, hegymenetben, poros-sáros környezetben vagy egyéb szélsőséges viszonyok között üzemel a motor, minden helyzetben biztosított a maximális kenés. A BusExpon a Shell Rimula termékcsalád Shell DynamicPlus technológiával készült legújabb tagjai is bemutatkoztak.

A rendezvényre több mint 50 kiállító és több mint 3000 látogató érkezett.