Orbico Hungary

Shell kenőanyagok Cimcool

Hírek | Promóciók

Ahogy azt már megszokhattunk ismét egy újítással veszi kezdetét a fiatal tehetségeket felkaroló Hankook Racer Cup 2018-as idénye

A nyitó futamuknak a Hungaroring ad otthont, azonban most nem akármilyen környezetben, hiszen a WTRC (a WTCC és a TRC összeolvasásából létrejött világkupa) hazai futamának betétfutamaként kezdik meg a szezont. Óriási dolog ilyen hatalmas nézőközönség előtt versenyezni, éppen ezért törekednek arra a márkakupa rendezői, hogy mindig valamilyen rangos esemény keretein belül rendezzék futamaikat. Nem beszélve arról, hogy a világkupában több magyar résztvevőért is szurkolhatunk, leginkább azért a Michelisz Norbertért, aki a kezdet kezdetén maga is versenyzett Swifttel.

A folytatásban egy ismeretlen pályán, a Redbull Ringen mérik össze erejüket a Hankook Racer Cup résztvevői, ahol a magyar bajnokság részeként látogatnak majd el. Az új aszfaltcsík kihívásai a márkakupa indulóira mindenképpen újdonságként hat majd. Az év második felében a versenynaptár az ismert helyszíneken, a jól megszokott forgatókönyv szerint zajlik, augusztusban a Slovakiaringra látogatnak, amit a profik is az egyik leggyorsabb pályaként tartanak számon, szeptemberben Brnoban versenyeznek, végül a szezon a három futamos Hungaroringgel zárul.

A kupasorozathoz tavaly egy új támogató is csatlakozott, az Orbico Hungary Kft., aki idén is Shell Helix motorolajjal tölti fel a versenyautókat a maximális teljesítmény érdekében.

Az Orbico Hungary Kft., mint a Shell kenőanyagok hivatalos magyarországi importőre folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, melyek során mind a szakma mind a nagyközönség számára bemutathatja a Shell előremutató technológiáit, fejlesztéseit. A személygépjármű kenőolajok fejlesztésében élen jár a Shell vállalat, így adta magát a lehetőség, hogy a tavaly megkezdett együttműködést folytassa az Orbico a Hankook Racer Cup szervezőivel. Ennek köszönhetően a 2018-as szezonban is Shell Helix motorolajjal töltik fel a Swifteket és BMW-ket, így támogatva a sorozatban versenyző ifjú tehetségeket. A kiváló minőségű kenőolajok használatával a versenyautó motorja az extrém körülmények között is kiváló kenést és így maximális teljesítményt biztosít, így a versenyzőknek nincs más dolga mint a versenyre összpontosítva a lehető legjobb eredményt elérni.

Míg a mezőnyben a Swifteket a jól megszokott arcok irányítják, addig az E30-as autók volánjánál új versenyzőkkel találkozhat a közönség a már ismert Hankook Racer Cup-os designban. Most hétvégén indul az első két futamos verseny a Hungaroringen!