Orbico Hungary

Shell kenőanyagok Cimcool

Hírek | Promóciók

Harmadik éve támogatja a Shell Helix a Hankook Racer Cup kupasorozatot

Harmadik éve támogatja a Shell Helix a Hankook Racer Cup kupasorozatot

Ahogy azt már megszokhattuk ismét egy nagy újítással veszi kezdetét a fiatal tehetségeket felkaroló Hankook Racer Cup 2019-es idénye. A hatodik szezonjára készülő versenysorozatból már jól ismert Shell Helix motorolajjal töltött Suzuki Swiftek az idei évben a Magyar Rallycross Bajnokságban debütálnak. A rendkívül erős mezőny és az egyforma autók egy nagyon erős versenyszezont borítékolnak Hankook Racer Cup RX néven. A Swiftek átalakításai már elkészültek, az autók menetkészen, vadonatúj design-nal várják a március végi rajtot.

Az új kupasorozat mellett a szintén Shell Helix Ultrával töltött E30-as BMW-k tovább menetelnek a gyorsasági szakág versenyein, ahol szintén kiélezett küzdelem várható. A versenysorozat március 29-március 31. között évadnyitóként a jól ismert, 5922 méter hosszú Slovakiaringre látogat, melyet a profik is az egyik leggyorsabb pályaként tartanak számon. Ezt követően hazai terepen folytatják a versenyzést a pilóták, azonban a már megszokott Hungaroring helyett idén két új aszfaltcsíkon, a Rabócsiringen és a Kakucsringen bizonyíthatnak a versenyzők.

A kupasorozatot idén immáron harmadik éve támogatja az Orbico Hungary Kft., a versenyautókat ugyanis a Shell kenőanyagok üzletága látja el motorolajjal a kiegyensúlyozott versenyzés érdekében.

Az Orbico Hungary Kft. - mint a Shell kenőanyagok hivatalos magyarországi importőre - folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, melyek során mind a szakma mind a nagyközönség számára bemutathatják a Shell előremutató technológiáit, fejlesztéseit. A személygépjármű kenőolajok fejlesztésében élen járnak, így nem volt kérdés, hogy két sikeres évet követően idén is együttműködnek a Hankook Racer Cup és Hankook Racer Cup RX kupasorozatokkal és Shell Helix motorolajjal töltik fel a versenyautókat, így támogatva a sorozatban versenyző ifjú tehetségeket. A kiváló minőségű motorolajok használatával a versenyautó motorja az extrém körülmények között is kiváló kenést és így maximális teljesítményt biztosít, így a versenyzőknek nincs más dolga mint a versenyre összpontosítva a lehető legjobb eredményt elérni.

Idén tehát még több újdonsággal, új kupasorozattal, új helyszínekkel, új versenyzőkkel és a jól bevált Shell Helix-szel tér vissza a Hankook Racer Cup március 29-én.