Orbico Hungary

Shell kenőanyagok Cimcool

Hírek | Promóciók

A Shell kenőanyagok a II. Szállítmányozás Napján Lébényben

A szakmai nap ötletgazdája a Shell kenőanyagok kizárólagos magyarországi forgalmazója, az Orbico Hungary Kft., valamint Éder Zoltán, akik tavaly együtt hívták életre a nívós rendezvényt és idén a nagy sikerre való tekintettel folytatják a közös munkát.

A kiállítás legfőbb célja, hogy a meghívott szakértők bemutathassák az érdeklődők számára a legmodernebb technológiákat, továbbá azt, hogy milyen eszközökkel, megoldásokkal lehet a lehető leggazdaságosabban üzemeltetni egy szállítmányozással foglalkozó vállalatot. A kilátogatók többek között magas minőségű modern haszongépjárművekkel, nyerges vontatókkal, félpótkocsikkal, felépítményekkel, továbbá kiváló kenőanyagokkal, alkatrészekkel és abroncsokkal ismerkedhetnek meg, amelyek kivétel nélkül fontos alappillérei egy komoly szállítmányozási vállalkozásnak. Idén bemutatkozik a kiállítók között a Shell Hungary Zrt. üzemanyag kártya üzletága és a Budapest Bank Lízing csoportja is.

A tavalyi eseményen 200 vendég és 11 kiállító vett részt, a szakértők 10 átfogó prezentációt tartottak a szállítmányozási piac folyamatos fejlődéséről.