Orbico Hungary

Shell kenőanyagok Cimcool

Hírek | Promóciók

A hagyományokhoz hűen idén is elrajtol a VI. Nagy Futam, melyen május 1-jén az örömautózásé lesz a főszerep a belvárosban.

A rendhagyó futam nem titkolt célja a szórakoztatáson túl, hogy népszerűsítse, és még többekkel megszerettesse az autó-és motorsportot. Már április 30-án érdemes lesz ellátogatni a Bazilikához, ahol egy különleges paddock látogatás vár a szurkolókra, majd május 1-én az Erzsébet tér - Károly körút - Astoria - Ferenciek tere körül száguldoznak majd a pilóták. A földiparádét a délutáni órákban Besenyei Péter műrepülő világbajnok látványos légi bemutatója teszi még felejthetetlenebbé.

A Street Parade legnagyobb szenzációja egy világsztár, a Redbull Racing pilótája, Max Verstappen bemutatója lesz. Természetesen nem ő az egyedüli világszinten ismert pilóta, akikkel találhozhatnak a nézők, hiszen ott lesz Timo Glock és Rene Rast a DTM szériából, valamint a legkiválóbb magyar versenyzők, többek között Turán Frigyes és új navigátora, Bagaméri Laci is.

„Nagy öröm számunkra, hogy ismételten ott lehetünk a már hagyománynak számító Nagy Futamon a hétvégi Miskolc Rallye után. Úgy gondolom, nagy szüksége van Magyarországnak, Budapestnek és a budapestieknek is egy ilyen show-ra, ahol testközelből is találkozhatnak velünk a szurkolók, és mi is egy kicsit „lazábbak” tudunk lenni, illetve még látványosabban autózhatunk, hiszen ez nem egy verseny. Bízom benne, hogy sok szurkolóval tudunk találkozni május 1-én is!“ – kezdi Turán Frici.

„Annál is inkább rendkívüli számunkra idén a Nagy Futam, mert a Miskolc Rallye-t követően itt mutathatjuk meg a nagyközönségnek először a Ford Fiesta R5 új designját, ugyanis  a Shell is támogatja a csapatot, amit ezúton is nagyon köszönünk. Az autóra felkerült a Shell logója és a Shell Helix felirat, valamint az autóba is Shell Helix Ultra motorolajat töltünk, hogy még jobban teljesítsünk a versenypályán“ – tette hozzá boldogan Frici.

Május 1-jén tehát mindenképp érdemes lesz kilátogatni a belvárosba, hisz‘ a város szíve megtelik Formula-1-es autókkal, lenyűgöző látványt nyújtva az arra járóknak.

További részletek:

https://hungaroring.hu/hu/esemenyek/nagy-futam/nagy-futam-idoterv-2018