Orbico Hungary

Shell kenőanyagok Cimcool

Mezőgazdasági kenőanyagok

A mezőgazdasági ágazatban a nyereségesség fenntartása megbízható gépek használatát követeli meg. Az egyre korszerűbb mezőgazdasági gépek számára az emissziós normáknak való megfelelés mellett egyre korszerűbb és nagyobb teljesítményű kenőanyagokra van szüksége a maximális teljesítmény és megbízhatóság elérése érdekében. .

A Shell Rimula motorolaj mindig megfelelő védelmet biztosít a motornak. Nem számít, hogy melegben, hidegben, hegymenetben, poros, sáros környezetben vagy egyéb szélsőséges viszonyok között működik a motor, Ön mindig a legmegfelelőbb védelmet várja el számára.
A Shell Rimula motorolajok kifejlesztésekor az volt a cél, hogy bármilyen alkalmazásban és helyzetben megfelelő védelmet adó választás legyen.

A Shell a Rimula nagy teljesítményű motorolajok teljes termékcsaládja mellett a járművek minden részegységéhez kínálja a kenőanyagok teljes választékát is, beleértve a Shell Spirax váltó- és tengelyolajokat, a Shell Spirax ATF automataváltó olajokat és a Shell Gadus kenőzsírokat. A Shell kenőanyagokat használva biztos lehet abban, hogy járműve a lehető legjobb védelmet kapja és a vállalkozás számára a építőipari gép  a lehető legtöbb hasznot hajtja a fenntartott teljesítményen a folyamatos rendelkezésre álláson és a kenőanyag okozta meghibásodás elkerülésén túl.

Válasszon az alábbi mezőgazdaságban használt termékek közül: