Orbico Hungary

Shell kenőanyagok Cimcool

Hírek | Promóciók

Hírek

Turán Frigyesék versenyautója volt a legjobb a virtuális térben

Turán Frigyesék versenyautója volt a legjobb a virtuális térben Az Európa-bajnoki futamgyőztes Turán Frigyes, Bagaméri László páros Volkswagen Polo GTI R5-ös versenyautójával induló ifjabb Szabó Zoltán nyerte a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) által szervezett ERally Országos Bajnokság küzdelmeit az R5-ös kategóriában.

Kenőanyaggal segíti a Peter Cerny Alapítvány munkáját az Orbico Hungary Kft.

Kenőanyaggal segíti a Peter Cerny Alapítvány munkáját az Orbico Hungary Kft. A Shell kenőanyagok hivatalos magyarországi forgalmazója és a Peter Cerny Alapítvány munkája már hosszú évekkel ezelőtt összefonódott. Az Orbico Hungary Kft. természetesen a koronavírus-járvány okozta nehézségek idején sem engedi el a koraszülött gyermekek megmentésén fáradozó szervezet kezét, sőt még szorosabbra fűzi a szálakat partnerével.

Shell Helix Ultrával és vadonatúj Volkswagen Polo GTI R5-tel vág neki a 2020-as ORB szezonnak a Turán Motorsport

Shell Helix Ultrával és vadonatúj Volkswagen Polo GTI R5-tel vág neki a 2020-as ORB szezonnak a Turán Motorsport Az elmúlt évek sikereit követően az Orbico Hungary Kft., a Shell Helix Ultra hivatalos forgalmazói természetesen a 2020-as Magyar Országos Rallye Bajnokság szezonjában is büszkén támogatják Turán Frigyest és Bagaméri Lászlót.

Klasszis pilótával erősít a Shell Hyundai a WRC-ben

Klasszis pilótával erősít a Shell Hyundai a WRC-ben A 2019-es rali világbajnokság győztese, Ott Tänak idén már a tavalyi konstruktőri világbajnok Shell Hyundai Motorsport csapatának színeiben folytatja a WRC 2020-as idényét.

A Shell 13 egymást követő évben vezető kenőanyaggyártó világszinten

A Shell 13 egymást követő évben vezető kenőanyaggyártó világszinten A Kline & Company 2019-es olajipari beszámolója alapján, ami a kenőanyagok felhasználását vizsgálta az világ piacai, a piaci szegmensek, a terméktípusok és a kiszerelések tekintetében egyaránt.

Történelmi győzelmet aratott a Rally Hungary-n a Shell Helix Ultra párosa

Történelmi győzelmet aratott a Rally Hungary-n a Shell Helix Ultra párosa Turán Frigyes és Bagaméri László egy új típusú Skoda Fabia R5-tel megnyerte a Nyíregyházán és környékén zajló I. Rally Hungary Európa-bajnoki futamot, ugyanis az utolsó körben megelőzte a versenyt szinte végig uraló orosz Lukyanuk-ot.

Best Cars 2020 - Szavazz az év autójára és tölts el egy napot Turán Fricivel!

Best Cars 2020 - Szavazz az év autójára és tölts el egy napot Turán Fricivel! A Vezess.hu és testvérlapja, az Autó Magazin idén is meghirdeti immár több mint két évtizedes múltra visszatekintő játékát, a Best Cars - Ön Autója szavazást, melyhez idén az Orbico Hungary Kft. - Shell kenőanyagok és a Turán Motorsport is csatlakozott.

Tervezd meg Turán Frici versenyautójának új dizájnját!

Tervezd meg Turán Frici versenyautójának új dizájnját! Az Orbico Hungary Kft. támogatásával a Rallye Dream Blog és a Turán Motorsport közös pályázatot hirdet, melynek eredményeként új ruhába öltözhet Turán Frigyes és Bagaméri László versenyautója a magyarországi ERC futamra.

Rallycross OB: Izgalmas 2019-es idényzáróra készül a Rabócsiringen a Hankook Racer Cup RX mezőnye

Rallycross OB: Izgalmas 2019-es idényzáróra készül a Rabócsiringen a Hankook Racer Cup RX mezőnye Szeptember utolsó hétvégéjén ismét a közkedvelt máriapócsi helyszínen zárja az évadot a Hankook Racer Cup RX versenyszériája. Idén az öt versenyhétvégéből álló bajnokság alatt háromszor tértek vissza az indulók a népszerű Rabócsiringre.

Magyar építésű műrepülőgép kápráztatja el a közönséget a Budaörsi AirShow-n

Magyar építésű műrepülőgép kápráztatja el a közönséget a Budaörsi AirShow-n A nem mindennapi légiparádén többek közt egy különleges, magyar gyártású műrepülőgép, a Genevation Aircraft Kft. GENPRO típusú műrepülőgépe tart látványos bemutatókat. A repülőgép mozgó alkatrészeinek olajozott működését az AeroShell kenőolaj család biztosítja.

Shell kenőanyagok a Hungaroring Classicon

Shell kenőanyagok a Hungaroring Classicon 2019. Július 12-14. között idén is megrendezik a magyar Formula1-es versenypályán a Hungaroring Classic elnevezésű egyedülálló rendezvényt, melyen legendás járművek, emlékezetes versenyautók és klasszikus régi darabok is bemutatkoznak a veterán autók kedvelőinek. A Hungaroring Classic hétvégéjén a szurkolóknak ismét alkalmuk lesz egy kis időutazásra, ugyanis a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautói, és azok pilótái idén is különleges hangulatot varázsolnak majd a mogyoródi dombok közé.

Vezess.hu: A sportmotorok csúcstechnikája kitűnő kenőanyagot érdemel

Vezess.hu: A sportmotorok csúcstechnikája kitűnő kenőanyagot érdemel Akik követik a csatornán feltűnő Gajdán Miklós vlog epizódjait, azok tudják, hogy a “tanár úr” szenvedélyes rajongója a kétkerekűeknek is, a kenőolaj pedig sokak állandó témája követőink között, így egyértelmű volt, hogy a motorkerékpárok világa felé is elinduljunk a videókkal.

Innovatív logisztikai megoldásokat is bemutatnak az idei szállítmányozási napon

Innovatív logisztikai megoldásokat is bemutatnak az idei szállítmányozási napon Harmadik alkalommal rendezik meg a Szállítmányozás napja elnevezésű szakmai konferenciát május 31-én, idén jelentős szerepet kapnak a tematikában azok a digitális fejlesztések és információs technológiai megoldások, amelyeknek bevonásával javítható a szállítmányozó vállalatok költséghatékonysága – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Shell kenőanyagok a Mach-Tech/Ipar Napjai szakkiállításon

Shell kenőanyagok a Mach-Tech/Ipar Napjai szakkiállításon Május 14-17. között ismét megrendezik az Ipar Napjai szakkiállítást a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, melyen világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég mutatja be szakmai újdonságait, költséghatékony ipari megoldásait.

Shell Helix Nap a zsámbéki driving campben

Shell Helix Nap a zsámbéki driving campben A rendezvényen exkluzív lehetőségként egy Ford Mustangot is ki lehetett próbálni, valamint Turán Frigyesék Shell Helix Ultrával töltött Ford Fiestájába és a Hankook Racer Cup/Hankook Racer Cup RX pályaautóiba (BMW E30, Suzuki Swift) is be lehetett ülni egy élményautózás erejéig.

Harmadik éve támogatja a Shell Helix a Hankook Racer Cup kupasorozatot

Harmadik éve támogatja a Shell Helix a Hankook Racer Cup kupasorozatot Ahogy azt már megszokhattuk ismét egy nagy újítással veszi kezdetét a fiatal tehetségeket felkaroló Hankook Racer Cup 2019-es idénye. A hatodik szezonjára készülő versenysorozatból már jól ismert Shell Helix motorolajjal töltött Suzuki Swiftek az idei évben a Magyar Rallycross Bajnokságban debütálnak. A rendkívül erős mezőny és az egyforma autók egy nagyon erős versenyszezont borítékolnak Hankook Racer Cup RX néven.

A Turán Motorsport idén is a Shell Helix Ultrával indulhat a bajnoki címért

A Turán Motorsport idén is a Shell Helix Ultrával indulhat a bajnoki címért Március utolsó hétvégéjén kezdetét veszi a 2019-es szezon az Országos Rali Bajnokságban, ahol a Turán Motorsport párosa, Turán Frigyes és Bagaméri László ismét a Shell Helix Ultrával töltött és Shell logóval ellátott, megújult Ford Fiesta R5-tel nyolc hazai versenyen száll harcba a bajnoki címért.

Turán Friciék autója az AMTS-en

Turán Friciék autója az AMTS-en Március 22-24-e között újra megnyitja kapuit hazánk nagyszabású Automobil&Tuning Showja, az AMTS a Hungexpon, ahol Turán Frigyes és Bagaméri László Shell Helix Ultrával töltött Ford Fiesta R5 versenyautója is kiállításra kerül a Ford Petrányi standján.

Továbbra is a Shell marad a BMW motorolaj beszállítója

Továbbra is a Shell marad a BMW motorolaj beszállítója A Shell által gyártott prémium minőségű motorolajokat fogják használni 2022-ig biztosan a BMW márkaszervizek.

NYEREMÉNYJÁTÉK - Formula.hu és a Shell Helix Ultra motorolajok közös játéka

NYEREMÉNYJÁTÉK - Formula.hu és a Shell Helix Ultra motorolajok közös játéka Turán Frigyes és Bagaméri László a bajnoki cím reményével, a pontverseny éllovasaként vág neki a tokaji borvidéken és zempléni hegyek között kijelölt gyorsaságiknak. Hétvégén az I. Nyíregyháza Rallyval lezárul az Országos Ralibajnokság szezonja. A Turán-Bagaméri kettős 183 ponttal vezet.

Utat nyit a motor védelmét szolgáló új szabvány felé a Shell Helix Ultra

Utat nyit a motor védelmét szolgáló új szabvány felé a Shell Helix Ultra A Shell Helix Ultra új termékcsaládot mutat be, amely fejlett védelmet nyújt a korszerű turbófeltöltős motoroknak. Az API (America Petroleum Institute) új SN Plus szabványának megfelelő, teljesen szintetikus motorolajok új sorozatának bemutatásával a Shell továbbra is bizonyítja iparági és technológiai vezető szerepét.

Folytatódik az Országos Rallye Bajnokság - 52. Mecsek Rallye

Folytatódik az Országos Rallye Bajnokság - 52. Mecsek Rallye A legtradicionálisabb futammal folytatódik az Országos Rallye Bajnokság 2018-as pontvadászata, az 52. Mecsek Rallye-val. A Turán motorsport párosa, Turán Frici és Bagaméri Laci Ford Fiesta R5-én az 1-es rajtszám most nem csak azt jelenti, hogy ők vezetik a bajnoki tabellát, hanem azt is, hogy pont egy évvel ezelőtt ültek először egy versenyautóban.

Véget ért a 2018-as, Orbico és Shell Kenőanyagok által támogatott, Hankook Racer Cup

Véget ért a 2018-as, Orbico és Shell Kenőanyagok által támogatott, Hankook Racer Cup A Hankook Racer Cup 2018-as idénye a Hungaroringen indult és három külföldi állomás – a Red Bull Ring, Slovakiaring és Brno - után újra hazai pályán zárult a tehetségeket felfedező sorozat, ebben az évben először, ezen a hétvégén három futamon kellett teljesíteniük a versenyzőknek.

Új koraszülöttmentő rohamkocsit vett át a Peter Cerny Alapítvány

Új koraszülöttmentő rohamkocsit vett át a Peter Cerny Alapítvány Összefogott a koraszülött csecsemők mentésének támogatása érdekében a Budapest Bank, az Orbico Hungary és a Shell Hungary

Különleges Shell Helix élménynap a kecskeméti gokartpályán

Különleges Shell Helix élménynap a kecskeméti gokartpályán Ferrari tesztvezetéssel, élményautóztatással és izgalmas gokart versennyel kedveskedett partnereinek az Orbico Hungary Kft - Shell Kenőanyagok a kecskeméti Birizdo Kart gokart pályán.

Turán - Bagaméri kettős Ózd környéki pályákon folytatja a Magyar Országos Rallye Bajnokságot

Turán - Bagaméri kettős Ózd környéki pályákon folytatja a Magyar Országos Rallye Bajnokságot A nyári szünet után, a hétvégén Ózd, Salgótarján térségében folytatódik az Országos Rali Bajnokság hatodik fordulója. Turán Frigyes és Bagameri Laszlo ismét a Shell Helix Ultrával töltött Hyundai i20-assal áll rajthoz, hogy tovább növelje pontjainak számát.

A Turán Motorsport tarol a Shell Helix-szel és a Hyundai-al

A Turán Motorsport tarol a Shell Helix-szel és a Hyundai-al A Székesfehérvár Ralival félidejéhez ért a Magyar Országos Rali Bajnokság. Turán Frigyes és Bagaméri László idei párosa eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ugyanis Friciék jelenleg vezetnek az összetettben.

Shell Helix HX7 a Hankook Racer Cup királya

Shell Helix HX7 a Hankook Racer Cup királya A Shell Helix HX7 5W-40 szintetikus technológiájú kenőolaj, mely maximálisan elősegíti a motor tisztán tartását és hatékony üzemét, hogy a pilótának csak a versenyzésre kelljen koncentrálnia.

Turán Frigyes - Bagaméri László kettős nyerte az ISEUM Rallye-t

Turán Frigyes - Bagaméri László kettős nyerte az ISEUM Rallye-t Nagy előnnyel nyerte a páros az ISEUM Rallye 2018 - Országos Rallye Bajnokság futamát.

Turán Friciék Shell Hyundai-al az ISEUM Ralin

Turán Friciék Shell Hyundai-al az ISEUM Ralin A Shell és a Hyundai hosszú idő óta stratégiai partnerek a nemzetközi porondon mind a motorsportok, mind az utcai gépjárművek területén.

Másodszor rendeztek Lébényben szakmai konferenciát a szállítmányozás képviselőinek

Másodszor rendeztek Lébényben szakmai konferenciát a szállítmányozás képviselőinek Második alkalommal rendezték meg Lébényben a Szállítmányozás Napja elnevezésű konferenciát és interaktív fórumot a szállítmányozásban érdekelt, de különböző szakmákban és szakterületeken dolgozó cégek képviselőinek.

A Shell Helix Ultra támogatja a Turán Motorsportot

A Shell Helix Ultra támogatja a Turán Motorsportot Április utolsó hétvégéjén folytatódik az Országos Rallye Bajnokság, mégpedig a Miskolc Rallye-val. A Turán Motorsport párosa a szezonnyitón megszerzett 2. hely után továbbra is optimizmussal, és a korábban kitűzött bajnoki címre fókuszálva egy új támogatóval várja a versenyt.

A Shell Rimula is ott volt Közép-Európa legnagyobb busz-seregszemléjén

A Shell Rimula is ott volt Közép-Európa legnagyobb busz-seregszemléjén Immáron hatodik alkalommal rendezték meg a tavaly 5 éves jubileumát ünneplő BusExpot április 25-én Zsámbékon, melyet idén a XXIV. Országos Személyszállítási Szakmai Konferenciával kötöttek össze.

A Shell kenőanyagok a II. Szállítmányozás Napján Lébényben

A Shell kenőanyagok a II. Szállítmányozás Napján Lébényben 2018. május 11-én (pénteken) immáron második alkalommal rendezik meg az egynapos szakmai konferenciával egybekötött rendhagyó kamion kiállítást, a Szállítmányozás Napját.

Az Orbico Hungary Kft és a Shell Kenőanyagok évek óta támogatja a Peter Cerny Alapítvány fáradhatatlan munkáját.

 Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért Amennyiben Ön is szívén viseli a kisgyermekek sorsát és szeretné segíteni a Peter Cerny Alapítvány Koraszülött Mentőszolgálatot, adója 1%-val támogassa az alapítványt és mentsen életeket!

Ahogy azt már megszokhattunk ismét egy újítással veszi kezdetét a fiatal tehetségeket felkaroló Hankook Racer Cup 2018-as idénye

Újdonságokkal indul a 2018-as Hankook Racer Cup idény Az ötödik szezonjára készülő sorozatban a jól megszokott Swiftek mellett egy új márka is helyet kap, az E30-as BMW „személyében”. A korábbi tapasztalatok szerint, amikor Lotusok is versenyeztek a sorozatban, további izgalmakat hozott. Természetesen az erőkülönbségek miatt a Swiftek és a E30-as BMW-k külön értékelésben szerepelnek majd, de mindenképpen színesíteni fogják a mezőnyt.

A hagyományokhoz hűen idén is elrajtol a VI. Nagy Futam, melyen május 1-jén az örömautózásé lesz a főszerep a belvárosban.

Turán Frigyes és a Shell Helix Ultra a VI. Nagy Futamon Az eseményen az autósport olyan ikonjai csillogtatják meg tehetségüket, mint Max Verstappen vagy Timo Glock, de a hazai versenyzők között feltűnik Turán Frigyes is.

A Shell kenőanyagok magyarországi forgalma idén várhatóan 10 százalékkal bővül, és átlépi a 3 milliárd forintot.

A magyarországi Shell kenőanyag forgalom idén túllépi a 3 milliárd forintot Az olajhamisítás, valamint a kenőolajok feketekereskedelme terén az utóbbi időben javult a helyzet - mondta Tamás Tamás, a Shell kenőanyagok kizárólagos hazai forgalmazójának, az Orbico Hungary Kft. divízióvezetője .

Ferrari Racing Days a Hungaroringen

Ferrari Racing Days a Hungaroringen Vannak olyan autógyártók, amik nem egyszerű közlekedési eszközöket állítanak elő, hanem annál sokkal többet, egy életérzést is kínálnak. Ilyen a Ferrari is, amely csúcsminőségű, immár 70 esztendeje a világ élvonalába tartozó sportkocsijai nem csak a tulajdonosaikat, használóikat ejtik rabul. A Ferrari nem csak egy autó, amit az is jelez, hogy nagyon sok tulajdonosnak nem csak egy Ferrarija van. Ebbe a világba adott bepillantást a Passione Ferrari és Ferrari Corse Clienti a Hungaroringen, ami remek otthont adott az autók „rendeletésszerű” használatára, azaz a versenyzésre is.

Hankook Racer Cup második versenyhétvége - élménybeszámoló

Hankook Racer Cup második versenyhétvége - élménybeszámoló Három futam, három győztes Különösen izgalmasan alakult a Hankook Racer Cup második versenyhétvégéje, nemcsak az időjárás tekintetében, hanem a verseny kimenete szempontjából is. A Pannoniaring három futamnak adott otthont, ahol minden versenyen más pilóta állhatott a dobogó legmagasabb fokára, sőt a dobogós helyezések is úgy oszlottak el, hogy az abszolút bajnoki tabellán szinte fej-fej mellett áll az első-három helyezett.

Összefogtak a magyar fuvarozók a Szállítmányozás Napján – fókuszban a költséghatékony üzemeltetés

Összefogtak a magyar fuvarozók a Szállítmányozás Napján – fókuszban a költséghatékony üzemeltetés Nagy sikernek örvendett az első lébényi kamion kiállítás és szakmai nap A szakmai kiállítás és szakmai nap ötletgazdája a Shell kenőanyagok kizárólagos magyarországi forgalmazója, az Orbico Hungary Kft. valamint Éder Zoltán volt. A két cég együtt hívta életre a nívós rendezvényt, ahol a kilátogatók és a kiállítók rengeteg hasznos tapasztalatot oszthattak meg egymással.A rendkívül jól sikerült rendezvény házigazdája Éder Zoltán, az Éder STT tulajdonosa volt, a vállalat lébényi telephelyén zajlott az első Szállítmányozás Napja, amit Erdei Péter, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkár helyettese, valamint Kovács Gábor, Lébény polgármestere nyitott meg. Az esemény színvonalát Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző is emelte, aki az Orbico Hungary Kft. illetve a Shell kenőanyagok magyarországi nagyköveteként tette tiszteletét a Szállítmányozás Napján.

Minden út Rumába vezet - Egy különös munkanap „tesztvezetéssel”

Minden út Rumába vezet - Egy különös munkanap „tesztvezetéssel” Olvasmányos cikk a Formula Magazin újságírójának tollából. Kalandos utunk volt a Navak-i tesztpályán múlt héten, ahol a Shell Transport Open Days kiállítást rendezte meg a szerb Orbico kenőanyag csapata.

Hazai pályán indul útjára a Hankook Racer Cup

Hazai pályán indul útjára a Hankook Racer Cup Immár negyedik szezonjára készül a sikeres versenysorozat, az MNASZ Autós Gyorsasági OB - Hankook Racer Cup, mely a kezdetektől a fiatal tehetségek felfedezését tűzte ki célul. Idén a kupa ismert helyszínei mellett egy különleges állomás is vár a versenyzőkre.

Mentősnek állt Talmácsi Gábor, hogy koraszülötteken segítsen!

Mentősnek állt Talmácsi Gábor, hogy koraszülötteken segítsen! Egy éven át bárki kipróbálhatja, milyen a koraszülött-mentést végzők élete Talmácsi Gábor a koraszülött-mentés támogatója

Megkezdődött a Magyar Szlalom Bajnokság! Már az első futamon dobogóra állhatott a Track Racing csapat.

Megkezdődött a Magyar Szlalom Bajnokság! Már az első futamon dobogóra állhatott a Track Racing csapat. Az elmúlt hétvégén tartották az első futamát a Magyar Szlalom Bajnokságnak, ahol a Track Racing csapat dobogós helyezést ért el.

Shell Helix a Fix TV-n, Irányjelző januári adásában

A TrackRacing csapatnak hála ismét TV-ben szerepelt a Shell Helix motorolaj. 17'51''-nél kezdődik!

Shell Kenőanyag Infografika

Shell Kenőanyag Infografika A SHELL KENŐANYAGOK IMMÁR TÍZ EGYMÁST KÖVETŐ ÉVE PIACVEZETŐ SZEREPBEN

A Track Racing csapata harmadszor is kettős győzelemmel bajnok - Shell Helix HX7 segítette őket!

A Track Racing csapata harmadszor is kettős győzelemmel bajnok - Shell Helix HX7 segítette őket! Az ezredfordulón kezdték, még utcai autóikkal az autóversenyzés alapjait. Pár év múlva egy Trabantot építgettek évről-évre, és hozták a dobogós eredményeket. Majd eljött az idő, hogy belevágjanak: 2008-ban beneveztek az Országos Szlalom Bajnokságba. A kategória harmadik helyét, majd a következő évben pedig az első bajnoki címüket szerezték meg. Autóváltás következett, majd 2012 után 2016-ban is arany és ezüstérmesek lettek Suzukival. Immáron harmadszor. Kilenc országos dobogós helyezés és százkét kupa birtokosai, versenyeik száma száz körüli. A két versenyző: Sződy Szabolcs és Sződy Zsolt. December 3-án az éves díjkiosztó gálán kérdeztük a Track Racing versenyzőit.

A SHELL KENŐANYAGOK IMMÁR TÍZ EGYMÁST KÖVETŐ ÉVE PIACVEZETŐ SZEREPBEN

A SHELL KENŐANYAGOK IMMÁR TÍZ EGYMÁST KÖVETŐ ÉVE PIACVEZETŐ SZEREPBEN A Shell Lubricants 11,6%-os részesedéssel 2015-ben is megtartotta globális piacvezető pozícióját, írja a Kline & Company Globális Kenőanyagipar: Piacelemzés és becslés 2016-os jelentése. Ezzel immár tíz egymást követő évben lett a Shell Lubricants az első számú globális kenőanyaggyártó.

Kamion EB összefoglaló és értékelés a TrackRace csapatától!

A Sződy fivérek értékelik a versenyt, hiszen ők maguk is pilóták egy más fajta versenyben. A Magyar Szlalom Bajnokságban versenyeznek!

Kamion EB-n jártunk a hétvégén!

Ezúton gratulálunk Kiss Norbinak az elért sikerekhez!

A Track Racing csapat Shell Helix HX7 motorolajjal versenyzik

A Track Racing csapata Shell Helix HX7 motorolajjal versenyzik. Rövid összefoglaló Kakucsról, a bajnokság második futamáról. Köszönjük a Sződy fivéreknek.

Megújul a Shell Rimula tehergépjármű motorolaj!

A magasabb minőségi szintű Rimula olajok már Shell PurePlus technológiával készülnek. Érdeklődjön kollégáinknál a részletekért.

PEL Kft üzletmegnyitóján jártunk 2016. június 11-én!!

Külön köszönet a Sződy fivéreknek és Talmácsi Gábor Shell kenőanyag nagykövetnek, hogy velünk tartottak! A videót készítette: Track Racing Team

Kedvcsináló a magyarországi kamion EB-hez!

Videónk segítségével megmutatjuk milyen volt a hangulat a 25 év után tavaly újra megrendezett kamion EB magyarországi futamának.

Miért fontos a jó minőségű kenőzsír választása?

Védd meg berendezésed jó minőségű kenőzsír választásával! Mi megmutatjuk mit és hogyan véd meg berendezéseidben a kenőzsír!

Peter Cerny Alapítványt támogatjuk Shell Kenőanyaggal!

Peter Cerny Alapítványt támogatjuk Shell Kenőanyaggal! A kezdeti hátrány ledolgozható - tartják az alapítványnál. Az alapítvány zavartalan működését szeretnénk segíteni a 7 koraszülött mentőautó kenőanyag ellátásával ebben az évben is.

Shell Rimula motorolajok megújulása - BusExpo, Zsámbék, Driving Camp

Az április 20-án Zsámbékon megrendezett BusExpo-ról és a Shell Rimula motorolajok megújulásáról szóló sajtótájékoztatóról készítettünk egy rövid videós összefoglalót!

A Shell bemutatta a Rimula termékcsaládot a BusExpon, Talmácsi Gábor pedig jól vizsgázott buszvezetőként

Shell Rimula motorolajok: A legmagasabb szintű gondoskodás A Shell bemutatja a Rimula termékcsaládot, amely az egyik legismertebb és legelismertebb motorolajcsalád a nagyteljesítményű dízelmotorok piacán. Most az eddig is rendkívül széles Rimula paletta újabb teljesítményszinttel bővült: örömmel jelentjük be a nagyteljesítményű dízel motorolajok új szintjét, a Shell Rimula Ultra 5W-30 motorolajunkat. A 2016-os BUSEXPO tökéletes helyszínt nyújt újdonságunk bemutatására, amelynek keretében Talmácsi Gábor, a Shell kenőanyagok nagykövete kipróbálhatott egy CNG hajtású, vagyis folyékony földgázzal üzemelő és ezáltal rendkívül tiszta üzemű MAN buszt a zsámbéki Driving Camp vezetéstechnikai pályán. Továbbá az április 20-i rendezvényen debütált Shell Rimula demóautónk, amellyel az év folyamán további helyszíneken fogunk megjelenni.

Talmácsi Gábort Debreczeni Zita fotózta

Tekints be a kulisszák mögé!

Talmácsi Gábor a Shell kenőanyagok nagykövete lett!

Videónk egy rövid összeállítás a sajtótájékoztatónkról, ahol bejelentettük, Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző lett a nagykövetünk!

Molekuláról molekulára - avagy Shell PurePlus Technológia kicsit másképp!

Ilyen izgalmas webes felületet már rég alkottak!

Talmácsi Gábor a Shell Kenőanyagok nagykövete lett

Talmácsi Gábor a Shell Kenőanyagok nagykövete lett Shell kenőanyagok: „Jövőbe vezetnek” A Shell kenőanyagok magyarországi importőre és forgalmazója, az Orbico Hungary Kft. tovább bővítené jelenlétét a hazai kenőanyagpiacon, professzionális szinten, a legmodernebb termékekkel kiszolgálva a legkülönfélébb ügyféligényeket. A fokozott magyarországi piaci szereplés mellett a csúcsminőségű Shell kenőanyagokról, a különleges GTL (gas-to-liquid, vagyis földgázból alapolaj előállítás) technológiáról, valamint a világon egyedülálló katari Shell GTL üzemről volt szó a február 4-i sajtótájékoztatón, melynek során a Shell hivatalos keretek között megválasztotta nagykövetének Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotor-versenyzőt. A sajtótájékoztatón Talmácsi Gábor mellett jelen volt Kerekes László, az Orbico ügyvezető igazgatója, Tamás Tamás, a Shell kenőanyagok üzletágvezetője, valamint Samuel Redondo, a Shell regionális marketing menedzsere.

A Shell vezető szerepet játszik a technológiai újítások területén!

A Shell vezető szerepet játszik a technológiai újítások területén! Miért? Videónkból megtudhatod!

Bemutatták az új Hyundai i20 WRC-t

Bemutatták az új Hyundai i20 WRC-t Az új autó immár a második generációs i20 ötajtós változatán alapul. A változtatásra azért volt szükség, mert a Hyundai Motorsport szakemberei elkéstek a modellváltásnál Coupénak nevezett háromajtós változattal. Az i20 WRC persze nem csak külsejében változott.

Shell vezető szerepe a technológiai újítások területén!

Videónk segítségével betekintést nyerhet, hogy miért játsziik vezető szerepet a Shell a technológiai újítások területén!

Mit szólnál, ha tankoláskor a saját autódat egy F1-esre cserélnék le, és Sebastian várna Rád?

Meglepődnél, ha úgy járnál, mint filmünk szereplői? Bementek a benzinkútra, megtankoltak és mire fizettek, kicserélték egy F1 autóra a sajátjukat és Vettel várta őket.

Tekintsd meg, hogy épült a katari Pearl üzem!

Nézd meg a Shell videóját és nyerj bepillantást a legnagyobb GTL gyár építkezésébe.

Shell Helix motorolaj - a legújabb technológiával fejlesztve!

Bemutatjuk videónk segítségével a legújabb Shell Helix ECT C2/C3 0w30 motorolajunkat, amely GTL (földgázból alapolajat előállító) technológiával készült és lefedi a járműgyártók széles körének igényeit.

Shell Kamion EB - Gördülő rajt a Hungaroringen (szombati versenynap, második futam)

Szeptember első hétvégéjén került megrendezésre a magyarországi futama a Kamion EB-nek. A rendezvény egyik kiemelt támogatója a Shell volt.

Kamion Európa Bajnokság a Hungaroringen

25 év után újra megrendezésre kerül a Kamion Európa Bajnokság a Hungaroringen! A verseny mellett rengeteg érdekes és színes programmal várják az érdeklődőket. Mi ott leszünk, látogasson ki Ön is!

Shell bemutatkozó kisfilm

Ismerd meg a Shell történetét videónk segítségével egy pillanat alatt.

Gördülő Rajt a 2015-s Ferrari Racing Days-en

A Ferrari Racing Days utolsó napjának utolsó versenyszámát gördülő rajttal indították Budapesten, a Hungaroringen. Hatalmas élmény volt! Egyszer mindenkinek ajánljuk, hogy részt vegyen egy ilyen rendezvényen. Gördülő rajt, dübörgő motorok, gyönyörű autók - ez a Ferrari Racing Days!

Vettel kereket füstölt a Ferrari Racing Day-en

A Ferrari Racing Days harmadik napán Vettel is kilátogatott és látványos bemutatóval és kerék füstöléssel szórakoztatta a nézőket.

Shell Helix motorolajat használ a BMW a DTM-ben résztvevő autóiban

2015-től a BMW Shell Helix motorolajat tölt a DTM-ben futó versenyautóiba.

Már YouTube csatornánk is van!

Mai naptól már feliratkozhatsz a YouTube csatornánkra, ahol az általunk közzétett érdekes, izgalmas és újdonságokkal teli videóinkat tekintheted meg.

SHELL RIMULA R6 LME 5W-30 ELSŐ FELTÖLTÉSÉHEZ?

SHELL RIMULA R6 LME 5W-30 ELSŐ FELTÖLTÉSÉHEZ? A SHELL RIMULA R6 LME 5W-30 motorolajat jóváhagyta a MAN az összes Németországban gyártott, EURO 6-os tehergépjárművek első feltöltéséhez. Első alkalommal bízza német OEM-gyártó egyetlen olajipari vállalatra a motorjai első feltöltéséhez használt kenőanyag biztosítását.

Shell PurePlus Technológia

Tekintse meg a Shell legújabb kisfilmjét, amiben látványosan mutatjuk be, miként készül földgázból alapolaj. A Shell Helix Ultra személygépjármű motorolajaink az egyedülálló Shell PurePlus technológiával készülnek. Ha többet szeretne megtudni, a weboldalon részletes leírással is szolgálunk erről a technológiáról.

Peter Cserny Koraszülött Mentők autói Shell Rimula motorolajjal futnak

Peter Cserny Koraszülött Mentők autói Shell Rimula motorolajjal futnak A jó ügy érdekében szívesen segítünk!

Vettel Június 28-án biztos ott lesz a Hungaroringen

Vettel Június 28-án biztos ott lesz a Hungaroringen a Ferrari Racing Days-en

Bámulatos rövidfilm a Hyundai-tól

Nézd meg a Hyundai legújabb filmjét. Büszkék vagyunk a közös együttműködésre, és arra, hogy a filmben használt autók is Shell Helix motorolajat használnak!

KITERJESZTI EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT A SHELL ÉS A BMW

KITERJESZTI EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT A SHELL ÉS A BMW A Shell prémium motorolajai, a Shell Helix Ultra és a Pennzoil Platinum támogatják a BMW Motorsport csapatot, továbbá a Shell V-Power lesz a BMW M modellek ajánlott prémium üzemanyaga.